Boekingen

De naam is met een knipoog naar hun grote idolen uit het Zillertal, de legendarische formatie Die Zillertaler  Schürzenjäger.

Het was deze (meest succesvolle) Oostenrijkse band die de “Alpenrock” definitief op de kaart zette; een soort “Super-Kraftbrau” van lokale volksmuziek, internationale Pop en stevige Rock.

De Nünentaler Schürzenjäger heeft deze muziekkoers volledig omarmt. De passie voor de wereldhits van de Schlagers druipt er bij ieder optreden van de Nünentaler dan ook vanaf.
De band speelt in een 9-man/vrouw bezetting op het podium. De driekoppige blazerssectie is zo een beetje de parel op de kroon van de band.

Doordat de band over een zanger én – zeer charmante- zangeres beschikt zijn bijna alle herkenbare hits in het repertoire van de band opgenomen.

Het is een waar spektakel van stevige Schlagers, eigentijdse Wiesenhits, vette Rock, Neue Welle en All-time meezingers, met desgewenst een leuke knipoog naar het Hollandstalige.

Een geweldige aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten uit Oostenrijk, Duitsland en omgeving, met het oog op “FEEST-gehalte” en “meezingbaarheid”.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact gegevens:

www.oktoberfeestartiesten.nl

T: +31 (0)77 - 234 00 04 
E: info@oktoberfeestartiesten.nl